Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Woensdag 14 April 2021

    Bunzlau Castle: servies om te verzamelen

    De charme van Bunzlau Castle 

    Wat maakt Bunzlau Castle zo geliefd bij velen? In de eerste plaats het zeer herkenbare design. Bunzlau Castle servies heeft een handgeschilderd decor van blauw op wit. Elk kopje, schoteltje en bordje is voorzien van fijne tekeningetjes die in cirkelvormige patronen erop zijn geschilderd. Zoals bloemen, stippen, ranken en blaadjes; steeds weer in een nieuw motief en soms met een extra kleur, bijvoorbeeld groen, rood, geel, zwart of bruin. Kenmerkend is ook de blauwe band aan de rand van elk stuk servies. Ieder stuk is handbeschilderd en dus uniek.

     

    Bunzlau Castle decoraties

    Van Bunzlau Castle zijn oneindig veel decoraties te krijgen. Elk jaar komen er een stuk of zes nieuwe bij. Ook worden er jaarlijks decors uit de collectie verwijderd. Deze zijn dan nog maar beperkt verkrijgbaar en worden niet meer geproduceerd. Zoiets versterkt de verzamelwoede natuurlijk enorm, want je zou maar net één item van een verdwijnende serie missen om je collectie compleet te maken! Gelukkig kun je de verschillende decors van Bunzlau Castle ook heel goed door elkaar gebruiken. Alle decors zijn op zichzelf ijzersterk en tijdloos, maar dankzij de eenheid van stijl kun je ze ook onderling combineren zonder dat het rommelig wordt.

     

    Bunzlau Castle decors combineren Bunzlau Castle - thee en koffie servies

     

    Handgemaakt en ijzersterk

    Wat Bunzlau Castle extra bijzonder maakt, is dat het servies nog altijd handgemaakt wordt in Polen. Bunzlau servies wordt al meer dan 200 jaar in het Pools Boleslawiec ontworpen en geproduceerd van de hoogste kwaliteit keramiek. Er worden wel zeven verschillende kleisoorten gebruikt en de verf is gemaakt op basis van natuurlijke materialen. Het servies heeft een tijdloos design in kenmerkend blauw/wit en is oersterk. Bunzlau Castle servies is geschikt voor gebruik in de vaatwasser, magnetron en de oven. Behalve verzamelen, kun je Bunzlau Castle dus ook gewoon gebruiken, zonder bang te hoeven zijn voor verkleuring of beschadiging. Zo geniet je elke dag van dit prachtige servies of maak je een speciale gelegenheid extra feestelijk!

     

    Mooi in de keuken

    Of je nu alles van 1 decor wil verzamelen of verschillende decoraties combineert en zelf een uniek servies samenstelt: Bunzlau Castle staat prachtig in de keuken. Zet Bunzlau Castle vooral tentoon in open kasten en op planken, want hiermee kun je de keuken prachtig aankleden. Om alles in dezelfde stijl te houden, kun je het servies uitbreiden met Bunzlau Castle keukentextiel. Ook het keukentextiel van Bunzlau Castle heeft sterke motieven in de kleuren blauw en wit en een warme, stijlvolle uitstraling.

     

    Bunzlau Castle - ovenschaal Bunzlau Castle - keukentextiel

    News & updates

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »