Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Dekbedovertrek Eloise roze - blended katoen

    €29,95
    €24,95 Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
    Vintage Art dekbedovertrek Eloise is een dekbedhoes met een print van bloesem takken, vogels en kant. Dit dekbed overtrek is gemaakt van blended katoen.... Toon meer
    • Gratis verzending vanaf € 60 (NL) en € 75 (BE)
    • Verzendkosten onder de € 60 van € 4,95 (NL) en € 5,95 (BE)
    • Beste prijsgarantie
    • Snelle levering

    Productomschrijving

    Het Vintage Art dekbedovertrek Eloise is een prachtig en romantisch overtrek dat een vintage sfeer aan je slaapkamer geeft. Dit dekbed overtrek heeft een elegante print van bloesem takken, vogels en kant, waardoor het een klassieke en charmante uitstraling heeft.

    Het dekbedovertrek is gemaakt van blended katoen, wat betekent dat het bestaat uit een mix van verschillende materialen. Dit zorgt ervoor dat het overtrek zacht en comfortabel aanvoelt, terwijl het ook stevig en duurzaam is. De katoenen stof is ademend en vochtabsorberend, waardoor je een goede nachtrust hebt in alle seizoenen.

    Bij het Vintage Art dekbedovertrek Eloise wordt een bijpassende kussensloop van 50x75 cm geleverd bij het eenpersoons dekbedovertrek, en bij de tweepersoons en lits-jumeaux overtrekken worden twee kussenslopen meegeleverd. De kussenslopen hebben dezelfde romantische print als het dekbedovertrek en maken de hele set compleet.

    De onderkant van het dekbedovertrek is voorzien van knopen, waardoor het overtrek altijd netjes om je dekbed blijft zitten en niet verschuift tijdens het slapen. Het dekbedovertrek heeft geen instopstrook, maar door de knopen aan de onderkant kun je het dekbed gemakkelijk vastmaken en op zijn plaats houden.

    Het Vintage Art dekbedovertrek Eloise is een prachtige toevoeging aan je slaapkamer als je houdt van een romantische en vintage stijl. De sierlijke bloesem takken, vogels en kantdetails geven je bed een elegante uitstraling, terwijl het comfortabele katoen zorgt voor een goede nachtrust. Met dit mooie dekbedovertrek creëer je een stijlvolle en gezellige slaapkamer waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van je nachtrust.

    Toon meer

    Specificaties

    Merk
    Vintage Art
    Kleur
    Roze
    Materiaal
    Blended katoen (50% katoen/50% polyester)
    Maat
    1-persoons| 2-persoons |Lits-jumeaux
    Instopstrook
    Geen, onderkant voorzien van knopen
    Wasvoorschrift
    40 °C, drogen op lage stand

    Toon meer

    Wat vind je hiervan?

    Misschien vind je deze producten ook leuk:

    Dekbedovertrek Eloise roze - blended katoen
    € 29,95
    € 24,95
    Dekbedovertrek Eloise roze - blended katoen
    2-persoons (200x200 + 2st 50x75cm)
    Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
    Toevoegen aan winkelwagen

    Recent bekeken

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »